Det er en glede for oss å kunne melde at Veksthuset Rekruttering og Bemanning er med som samarbeidspartner for 2018/2019-sesongen.

Veksthuset Rekruttering og Bemanning finner den riktige og motiverte ansatte på vegne av sine kunder, det være seg om det er en fast ansettelse eller en midlertidig ansatt. De vokser i Midt-Norge, og har som mål å ha best lokalkunnskap for å kunne finne riktig person på riktig sted til riktig tid for å bli den foretrukne samarbeidspartner for sine kunder, med tanke på oppbemanning av både faste og midlertidige stillinger.

De har stor fokus på rekrutteringsprosesser til faste stillinger. De har utvidet sitt fagområde noe den senere tiden, og fått en sertifisert DiSC-instruktør i tillegg til at de fra før av også kan tilby Cut-e evne og ferdighetstesting.  Dette gjør Veksthuset Rekruttering og Bemanning godt kvalifiserte som rådgivere for sine kunder i prosessen for å finne den riktige kandidaten.

«Jippi! Gratulerer til oss!» Det var reaksjonen til Tone Severin da avtalen ble signert. Foto: vhr.no

Men hvorfor vil et bemanningsselskap være med i nettverket til Nidaros Hockey? Vi spurte avdelingsleder Tone Severin.

«Nidaros Hockey viser en stor vilje til å komme seg opp og fram, og energien i laget og styret kjenner vi oss igjen i. Vi mener at Trondheim skal ha et elitehockeylag, og vi ønsker å kunne støtte Nidaros på ferden dit!», svarer hun entusiastisk.

Men det stopper ikke bare der for Severin og hennes kolleger. Hun ønsker også å bidra til at alle samarbeidspartnere til Nidaros Hockey skal føle at det er lukrativt å være en del av nettverket som skapes, slik som andre klubber i byen har fått til.

«Selvsagt ønsker vi oss nye oppdrag som følge av avtalen, men å få være med å gi noe tilbake til klubben og dens samarbeidspartnere er vel så viktig»

Følg gjerne Veksthuset Rekruttering og Bemanning på sosiale medier. Du finner de på Facebook, Instagram eller deres egne hjemmesider.

Vi ønsker Veksthuset Rekruttering og Bemanning velkommen på laget!

Flere nyheter

Nidaros vs Ski Hockey

Neste Hjemmekamp

Nidaros vs Ski Hockey

PosLagGPPTS
1618
2717
3713
4611
568
666
762
860

SAMARBEIDSPARTNERE