Nidaros Hockey går ikke rundt uten alle de flotte frivillige som bruker sin fritid til å hjelpe klubben.

Alle idrettsklubber er avhengige av frivillige for å få alt til å gå rundt. I norsk ishockey er nok nettopp dette enda viktigere, og vi er ekstremt glade for at så mange ønsker å benytte sin dyrebare fritid på å bidra til at Nidaros Hockey kan driftes.

Én av disse bidragsyterne er Elisabeth Almhjell (21) fra Stjørdal. De siste to sesongene har hun gjort mye for å hjelpe til med å fronte klubben på best mulig måte, i hovedsak gjennom styring av sosiale medier, og ved å ta bilder fra kampene. Uten Elisabeths bidrag hadde informasjonsflyten fra klubben vært langt dårligere.

Til daglig er Elisabeth kiosk- og arrangementsansvarlig på kinoen på Stjørdal, men fritiden går til mye sport. Hun karakteriserer seg selv som en ‘sportsidiot’.

Elisabeth Almhjell er stolt over å være en del av Nidaros-laget! Foto: Nobra Foto

«Jeg følger med på det meste egentlig. Gjennom bidraget mitt i Nidaros, og gjennom jobben med pressehåndtering hos Rosenborg Ballklub blir det mye sport. I tillegg så jobbet jeg under VM på Sykkel i Bergen i fjor, og reiser i år til Tour de France. All sport interesserer meg egentlig, men ishockey er alltid det jeg ‘kommer tilbake til’.» sier 21-åringen som svarer oss i lunsjpausen på jobb.

Elisabeth er også den trønderske stemmen du hører intervjue spillere etter kamper, og vi håper det bare blir mer av dette i sesongen som kommer. Men hva er det som får en 21-åring til å bruke så mye tid på en ishockeyklubb, som frivillig?

«Det er en utrolig fin gjeng i klubben her. Både spillere, trenere, ledere og støtteapparat er veldig åpne og lette å komme i kontakt med. Selv om jeg nå er litt spent på hvordan det blir å møte legenden Ilya Dubkov den kommende sesongen, har jeg hørt masse positivt om han så det skal nok gå bra. Litt skummelt vil det jo uansett bli selvsagt. At jeg her også får jobbe med min største interesse er jo heller ikke negativt, spesielt når jeg i tillegg får være med å bidra til at trønderhockeyen kommer opp og frem.»

Du kan følge ElisabethInstagram og Twitter.

Dette er noen av grunnene til at Elisabeth også vil anbefale alle å være med på laget.

«Ikke bare er det et supergodt miljø blant oss frivillige, men det som skjer i klubben nå er så enormt positivt. Lokale unge spillere, og ikke minst så kommer det jo samabeidspartnere på løpende bånd. Det viser at det jobbes godt. Jo flere vi er som bidrar, jo bedre – så jeg vil anbefale alle å være med på laget.»

For det er ikke bare fotografer og mediearbeidere som trengs for at en sesong skal gå smertefritt. Det er behov for hjelp med alt fra salg av pucker, til hjelp på VIP-avdelingen. Har du interesse av å være med på laget den kommende sesongen? FYLL UT REGISTRERINGSSKJEMAET HER! (dette gjelder også alle som har vært med tidligere, som vil være med kommende sesong)

Vi gleder oss til å ha med oss DEG på laget!

Flere nyheter

Nidaros vs Ski Hockey

Neste Hjemmekamp

Nidaros vs Ski Hockey

PosLagGPPTS
1618
2717
3713
4611
568
666
762
860

SAMARBEIDSPARTNERE